My name is Tag! Laser Tag!

De fapt nu chiar Laser Tag, ci Sniper. Cel puţin aşa m-a „botezat” computerul care se ocupă de jocul numit Laser Tag de la Laser Star Arena (pe Alecsandri, lângă Clubul The One, mai precis la intrarea principala a fostei fabrici de confecţii Oradinum). Până aseară ştiam despre Laser Tag strict ceea ce află tot omul de pe net. Ştiam că e un fel de paint-ball dar fără bile şi vopsea. Pentru început pot spune că şi numai atât e destul pentru a mă face un mare fan al „sportului”: gata cu salopetele incomode, gata cu mizeria, gata cu lovituri dureroase încasate, gata cu… Destule avantaje? Dar hai să vă spun ce este, nu ce nu este Laser-Tag: în primul şi în primul rând este un fel de Counter Strike live, în care „arma” seamănă vag cu o armă adevărată şi este conectată la o vestă pe care sunt plasaţi senzorii (zonele de ţintă) pe care trebuie să le nimereşti. În plus, ca regulă de bază, în jocurile de Laser Tag nu ai voie să fugi.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Scenariile posibile de joc sunt foarte multe, spre nelimitat, aşa că de multe ori e mai bine să lăsaţi administratorii jocului să vă recomande ceva. Exemple de scenarii: individual – fiecare jucător pe cont propriu; team play – 2 echipe se atacă reciproc, câştigţnd echipa cu cele mai multe puncte; eliminator – fiecare jucător este pe cont propriu, în prima jumătate de timp adună vieţi împuşcându-i pe ceilalţi, iar a doua jumătate încearcă să nu moară, pentru că pierde din vieţi dacă este împuşcat; team capture – două echipe, dar în momentul în care un jucător e împuşcat de un membru al echipei adverse, trece automat la acea echipă, vampire – un jucător e vampirul care, în momentul în care împuşcă un „human” îl convertește în vampir, etc… Timpul poate fi ajustat, la fel numărul de vieţi, de „gloanţe” sau nivelul de experienţă. Toate astea la un preţ de 1 leu/minut/jucător. Aproape gratis, dacă e să mă întrebaţi pe mine…

Patronii localului l-au conceput ca pe un mijloc de petrecere a timpului liber, dar mai ales, CA PE UN MIJLOC DE COMBATERE ŞI ELIMINARE A STRESULUI! Nu e o glumă, la fel cum nu e o glumă faptul că în Bucureşti marea majoritate a jucătorilor sunt femei (undeva între 60 şi 70%). Poate aşa încerc eu să-mi explic cum de Ioana a câştigat detaşat de câteva ori în diverse scenarii de joc, devenind Laser Tag Queen, fiind mai apoi încoronată unanim şi Laser Tag King. Juriul a fost format din Cristi Ursuţ, Bogdan Pater, Dan Ille, Dan Marius Sabău, Sebastian Mazilu, Mihai Zmole, Ioana Ştef şi ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, EU.

AND WE HAD A VERY GOOD TIME!!!! Au trecut două ore fără să ne dăm seama…

Comments are closed.